手提電話及平板電腦

Pixar動畫的人生小道理

Wall-E: Love can be as simple as holding hands愛很簡單,只要緊緊握著你的手便好了

聰明狗狗 玩波不求人

俄羅斯有隻狗狗,不理懶惰主人,自己用樓梯玩波波,玩樂不求人!

 

 

可能係世上最好笑嘅...笑笑小電影

來自俄羅斯的笑笑小電影,真係估唔到呢個國家有咁多奇人異事!

 

 

當叮噹遇上阿基拉 - 2020東京末世奧運

是咁的,有位仁兄得知2020奧運會由 多啦A夢/叮噹(Doraemon)作吉祥物,他心中恐懼,希望以此作品表達他對末世奧運的種種感覺:

 

YouTube紅人Philip D.生仔 祝賀者多過億萬BB

鐘意睇Youtube,你無理由唔識The vloggity團隊,主腦之一Philip DeFranco最近生仔,全球Youtube紅人各自拍片祝賀,直頭紅過星光yupyup耀保良,快啲睇下個final cut先!

 

(嘩~有iJustineMichael Buckley 呀~~~)

 

 

【捉小精靈要電量十足】10大嘥電apps你要知!

大家都知道,最近尿袋銷量急升!因為大家都唔想喺電話冇電嘅時候遇上超夢夢咖嘛醒目仔就梗係做足兩手準備啦。但係有時啲電真係唔知點解用得好快,捉咗兩隻蝙蝠拎咗兩個精靈就冇咗5%電,點挨到返屋企呀?其實唔係淨係因為Pokemon GO好食電,你電話本身有嘅app都暗藏殺機!而家就話你知10個最食電嘅app,等大家慳得少少得少少啦~

 

[RM粉福利] Running Man 周一情侶 愛的合集線上看!

 

新!YG最新男團出道節目 - WINNER TV EP01 中字

註:如想跳過節目前的廣告部分,只要按影片右上角的"x"即可 

經過一連串的激烈戰鬥,他們終於出道了~~~~看著看著十分感動呢~!!

 

E D E N K I *