手提電話及平板電腦

[RM粉福利] Running Man 周一情侶 愛的合集線上看!

 

19個工作間困窘

你有無遇過??

 

[我接受唔到囉] 10個你不能錯過"hello kitty不是貓"的言論!

話說,Sanrio發言人發聲明,表示Hello Kitty不是貓,是位英國少女,全名為Kitty White...

 

這簡直是世紀最大騙局之一!明明就是一副貓樣,竟然偽裝成人,還發聲明??相信除了小編,還有一大班人沒能接受這個不是事實的事實!立即帶來你絕不能錯過的十大Twitter"hello kitty不是貓"言論!

 

 

可能係世上最好笑嘅...笑笑小電影

來自俄羅斯的笑笑小電影,真係估唔到呢個國家有咁多奇人異事!

 

 

[認真做Kai事] 日本動物園猛獸走失演習

日本上野動物園最近有個演習,假設動物園有野獸走失,員工應該點應付,但呢隻可愛到咁嘅tiger仔,我真係好難投入囉!!!

 

 

 

 

 

新!YG最新男團出道節目 - WINNER TV EP01 中字

註:如想跳過節目前的廣告部分,只要按影片右上角的"x"即可 

經過一連串的激烈戰鬥,他們終於出道了~~~~看著看著十分感動呢~!!

 

【#iphone7】將你部iphone立即變成iphone7亦得 得咗!

每次Apple開發佈會嘅第2日,總會被有關iphone嘅消息洗版,因此其實根本唔需要挨夜睇發佈會啦,第二朝打開Facebook就會有整合版啦~就只能夠話大家真係好喜歡Appleproduct啦!而今次iphone7同舊iphone嘅最大分別就係,iphone7的確好似消息講咁樣冇咗耳機插頭!取而代之嘅係藍牙耳機又或者係一個adaptor…(心裡對此安排表示x*&@”) 雖然有各種不滿,但相信大家都係會乖乖地去換Iphone7咖啦~唔想等2個月?小編有方法!立即上呢個網站,立即變iPhone7亦得,得咗!

http://appleplugs.com/

 

[追劇] 繼承者們 全集 中字 線上看 (11至20集大結局)

Kpop韓娛天下繼續送你花美男 李敏鎬/金嘆 與 金宇彬/崔英道 陪你!二十集一氣呵成看到大結局!

 

繼承者們 全集 中字 線上看 (1至5集)

 

 

繼承者們 全集 中字 線上看 (6至10集)

 

 註:如想跳過節目前的廣告部分,只要按影片右上角的"x"即可

 

第十一集(上)

 

第十一集(下)

 

第十二集(上)

 

第十二集(下)

 

第十三集(上)

 

 

第十三集(下)

 

 

第十四集(上)

 

 

第十四集(下)

 

 

第十五集(上)

 

 

第十五集(下)

 

第十六集(上)

 

 

第十六集(下)

 

第十七集(上)

 

第十七集(下)

 

第十八集(上)

 

 

第十八集(下)

 

 

第十九集(上)

 

 

第十九集(下)

 

 

第二十集(上)

 

第二十集(下)

E D E N K I *