手提電話及平板電腦

[追劇] 繼承者們 全集 中字 線上看 (6至10集)

Kpop韓娛天下 送你花美男 李敏鎬/金嘆 與 金宇彬/崔英道 陪你過節!二十集一氣呵成看到大結局!

 

繼承者們 1至5集回顧

 

註:如想跳過節目前的廣告部分,只要按影片右上角的"x"即可

[中字]繼承者們第六集(上)

 

 

[中字]繼承者們第六集(下)

 

[中字]繼承者們第七集(上)

 

[中字]繼承者們第七集(下)[中字]繼承者們第八集(上)

 

[中字]繼承者們第八集(下)

 

[中字]繼承者們第九集(上)

 

[中字]繼承者們第九集(下)

 

[中字]繼承者們第十集(上)

 

[中字]繼承者們第十集(下)

[網上熱傳] The city is not dying, 如果你選擇相信

為了幫助時常出現在家中附近的和藹流浪漢,這位愛心素人將捐贈的1000元美元假借當­作中樂透的金額,於是事前與便利商店老闆精心策畫包裝後,準備給這名和藹的流浪漢留下­永生難忘的甜美回憶。

 

(上集)

 

 

(下集)

八個令你崩潰的食物真相

 

睇完包你以後食之前都會諗清楚!

 

 

當叮噹遇上阿基拉 - 2020東京末世奧運

是咁的,有位仁兄得知2020奧運會由 多啦A夢/叮噹(Doraemon)作吉祥物,他心中恐懼,希望以此作品表達他對末世奧運的種種感覺:

 

【#iphone7】將你部iphone立即變成iphone7亦得 得咗!

每次Apple開發佈會嘅第2日,總會被有關iphone嘅消息洗版,因此其實根本唔需要挨夜睇發佈會啦,第二朝打開Facebook就會有整合版啦~就只能夠話大家真係好喜歡Appleproduct啦!而今次iphone7同舊iphone嘅最大分別就係,iphone7的確好似消息講咁樣冇咗耳機插頭!取而代之嘅係藍牙耳機又或者係一個adaptor…(心裡對此安排表示x*&@”) 雖然有各種不滿,但相信大家都係會乖乖地去換Iphone7咖啦~唔想等2個月?小編有方法!立即上呢個網站,立即變iPhone7亦得,得咗!

http://appleplugs.com/

 

歡樂滿東華之 哈姆太郎絕技

到底呢隻哈姆太郎可以放到幾多條蘿白落個口度...歡迎咁多位總理捐錢...

 

但你個樣實在太萌喇~~~~~~~~~

 

 

嗌交嗌出154套電影標題!Mamamia!

這位Baby有點不寒而慄

E D E N K I *